itf_automaticaitf_automaticaitf_automatica
Nyitóoldal Szolgáltatásaink Rólunk Referenciák Karrier Kapcsolat ENGLISH

Ipari automatizálás

Ipari automatizálási megoldások

Itt kombinálódnak az egyedi technológiai megoldások. Az ipari automatizálás egy gyártóegység, vagy esetlegesen egy komplett gyár életében a jelenben a piacon való megmaradást jelenti. A technológia fejlődés elkerülhetetlen, mindig is az volt az emberiség életében, azok a nációk vagy gazdasági szervezetek, akik ezzel nem voltak hajlandók azonosulni és követni a technikai fejlődést, már nem léteznek. Ebben a pillanatban is egy ipari forradalom kellős közepén vagyunk. Elkezdődött ami pár éve még a science fiction világbanan létezett, amiről esetlegesen szájtátva olvastunk egy tudományos folyóirat lapjain, vagy csak a mozivásznon tárult elénk. Elindult az olyan intelligens eszközök (robotok, szenzortechnika, hajtástechnika, PLC és egyetemes gépvezérlők, stb..) alkalmazása a gyártási technológiákban, ahol már a gépek intelligenciájuk révén egymásal kommunikálva valósítanak meg komplett technológiai folyamatokat, emberi beavatkozás nélkül. 

Igazzá válik a humoros jóslat, ami kicsit elcsépelt, de mindenképpen aktuális:

"A jövő gyárában már nem lesz más csak intelligen gépek, egy ember és egy kutya. A gépek dolgoznak, az ember enni ad a kutyának,rolex replika a kutya meg felügyeli az embert, hogy ne nyúljon semmihez."

Ennél a pontnál kerül előtérbe az ITF_AUTOMATICA,

Cégünk az intelligens technológiák alkalmazásához szükséges tudásanyaggal és eszköztárral rendelkezik, folyamatosan keresi az új innovatív megoldásokat, nap, mint nap alkalmazza is ezeket. Mi képesek vagyunk az ön cégének segíteni abban, hogy ne merüljön pár év múltán a feledés homályába. 

Keressen bizalommal már ma, hogy segíthessünk.

-
Hasonló megoldásra lenne szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
-
-
EN